måndag 1 september 2008

Recept och bröllop

På begäran kommer här receptet på de mycket goda muffinsen och effektiva som vi är kommer det i form av en länk: Muffins. Ett litet tips: de blir godare om de får stå någon dag innan ni äter dem!

I helgen som gick var vi i Sundsvall, Stockholm (Tack Tora!), Västerås, Göteborg (Tack Karine!) och sen tillbaka till Duved. Nu behöver vi inte resa på ett tag, skönt!

Vi var på bröllop i lördags och här är en bild på kortet som Addis gjort till brudparet Jonas och Pernilla:

Bröllopet var jättefint och det var en mycket rolig fest. Här är några bilder på brudparet:
Och här kommer bilder på Addis och Leif före och efter festen ;) :


Ikväll var vi på Holiday Club. Vi tittade på deras andelslägenheter och som motprestation får vi varsin halvtimmes massage, schysst va? :) Sen får vi väl se om det blir nån lägenhet eller inte ;)

Vet inte hur mycket vi kommer hinna uppdatera den närmaste veckan, vi måste packa upp alla våra saker, Leif har introduktion på sitt jobb, Addis har en massa läxor (oj, det var längesen ;) och dessutom ska vi båda jobba för Skistar på Avalanche Trophy hela helgen (en downhill-tävling, klicka här för mer info). Ja, ja, vad gör man väl inte för att få rabatt på säsongsliftkortet?!? ;)

Idag var vi dessutom och kollade till kantarellerna, men det verkar inte som om de växer... Vi börjar tvivla mer och mer på om det verkligen är kantareller, men häng kvar här för den spännande fortsättningen... ;)

Inga kommentarer: