tisdag 20 januari 2009

Trettondagen och besök

På Trettondagsafton kom familjen Ekorre och Herr Skogsmulle hem till oss för en mysig middag. Addis hade inte så mycket fantasi, så nyårsdukningen återanvändes...




Till förrätt blev det Toast Skagen á la Skogsmulle:
Och då blev alla så här glada :)
Fast gladast av de alla var nog Herr Skogsmulle själv! ;)
Salladen var också god...
Till huvudrätt blev det rådjurssadel á la Ekorre, och till det en god grönsaksrisotto. Det var nog den godaste bit kött vi ätit på riktigt länge. Köttet smälte verkligen i munnen, och då inte bara som nåt man säger, utan det _smälte_ verkligen!
Till efterrätt hade Leif gjort en supergod äppelkaka, som inmundigades med vaniljglass *mums*. Några var så snälla att de fick hoppa upp i soffan:
Medan andra fick vara kvar på golvet... (Notera "kissen" i bakgrunden ;)
Och sen var det ju så att Herr Ekorre fyllde år, så då sjöng vi för honom:
Och så här glad blev han för sina presenter:
Av oss fick han en läkarbil att bygga ihop i Lego:
Trettondagsskidåkningen dagen efter avslutades med en tårta till födelsedagsbarnet, som Fru Ekorre hade gjort helt själv, väldigt gott.

I helgen som gick så var Addis pappa på besök, och det var jättetrevligt. Vi umgicks, och åkte till Handöl och tittade på forsarna, och käkade middag på Fjällpuben. Här ett foto utanför huset:

Och innan pappa kom ville jag göra Milla lite fin, hon fäller ju eftersom hon varit skendräktig, och här kan man se vilken hög med päls jag kammade av henne:
Och jo, om det finns några trevliga singeltjejer i 30-årsåldern därute, som gillar friluftsliv, hundar och rumpan här nedan, hör av er så vidarebefordrar vi era kontaktuppgifter till vår vän Skogsmullen ;)

Inga kommentarer: