lördag 2 maj 2009

Förra helgen...

Förra fredagen kom Addis hem till Åre efter praktiken och Leif hade köpt fina blommor :)
Förra helgen var det inte så mycket snö kvar i Åre (och idag är det nästan ingen snö alls) och Leif, Fredrik, Karin och Patrick gav sig iväg till Storulvån för en topptur. Addis tog en liten längdtur och jobbade lite på ICA. Vädret var grymt, rena sommaren, så på kvällen var det matlagning hemma hos oss; vi grillade gott kött och åt det med ungsrostade rotsaker och tzatziki. Hundarna hoppas på att det ska trilla ner något gott från bordet:

Till maten drack vi sommarens första glas rosévin *mums*
Efter maten var det dags att spela spel! Vi spelade först Pictionary och Addis och Leif vann :)Karin och Patrick ritar snabbt! Marie tittar intresserat på...

Hmm, undrar varför det alltid går så dåligt för mitt lag i Pictionary?!? tänker Fredrik... ;)

Vad ÄR det hon ritar? undrar Patrick
Jaha! Nu ser jag! :)
Addis smilar upp sig mot kameran ;)
Vinnande ordet: "ormbett":
Sedan var det dags för Orangino, ett spel där man gissar egenskaper på varandra. Egenskaper så som denna: Karin ser JÄTTEglad ut :)Marie från Fredriks jobb var också med, och här undrar hon nog vilka dårar hon hamnat hemma hos ;)
Fredrik fick flest poäng på Orangino, grattis till honom!

På söndagen bakades det sådana här: Sedan var det dags för Anna Ö's och Ickas födelsedagspresent från Karin, Patrick, Leif och mig; en skotertur upp på Skutans topp och en nedfart på baksidan av Åreskutan. Vädret var strålande:Icka: Karin: Patrick:
Karin OCH Patrick:
Leif:Patrick igen:Anna Ö: Addis: Och så här brant var det när vi skulle åka ner *rys*:Leif in action får avsluta veckans mastodontinlägg:

2 kommentarer:

Albinssonskan sa...

Vad härligt det ser ut med skidåkning!!!

Unknown sa...

Orangino - vilket kungligt sällskapsspel!
Kasta ut Tv: n å inhandla!!